Vakantieliefde

Iedereen heeft er wel eens een gehad. Elke zomer wanneer je terugkeert naar huis moet je de vakantieliefde achter laten die daar hebt ontmoet. In korte tijd heb je zo een goede tijd gehad met die persoon, maar nu zit je thuis met lege handen. Dat is natuurlijk vervelend, maar bedenk ook dat een vakantieliefde extra interessant en mooi is doordat je op een tropische bestemming zit. Je houdt er in ieder geval prachtige herinneringen aan over.

Hoe gaat een vakantieliefde

De vakantie is voorbij en je hebt je geliefde achter moeten laten. Hoe gaat deze vakantieliefde nu verder? Allereerst moet je bij jezelf nagaan of het echt liefde is en of het wederzijds was. Vele mensen zoeken namelijk op vakantie een juiste die puur is gebaseerd op romantiek, avontuur en geen verplichtingen. Ze willen hun leven na de vakantie weer oppakken en gewoon vrij zijn. Dit is de basis van een vakantieliefde, iemand kwetsen is absoluut niet de reden dat een soortgelijke relatie ontstaat. Om misverstanden te voorkomen kun je op dat moment is ook simpelweg vragen wat zijn intenties zijn. Hierdoor voorkom je dat je gekwetst wordt.

TV programma

Vakantieliefdes is een veelvoorkomende topic op TV. In verschillende programma's worden specialist uitgezonden waarbij vakantieliefde centraal staat. Verhalen van deze personen worden hierbij in kaart gebracht. Durende de aflevering zien we hoe de personen weer met elkaar herenigd  worden na een lange tijd elkaar niet gezien te hebben. De naam van deze show is Vakantieliefdes. Deze show die te zien is op Net5 is inmiddels bezig aan zijn eerste seizoen. Vele verschillende vakantieliefdes worden hierin besproken. Ieder stel heeft elkaar weer op een andere manier ontmoet en ieder verhaal heeft zich weer op een bijzondere manier gevormd.

Een vakantiehuisje of luxe villa huren? Bezoek Ziezo's portaal Vakantiehuis Huren Online voor vakantiehuizen. Hier boek je meer dan 45.000 vakantie huisjes villa's en appartementen voor een romantisch uitje.

Kaarsen die de liefde aantrekken: Een sfeervolle toevoeging Kleding Liefdesparfum