Liefdes gedichten

Wil jij je geliefde verrassen, maar weet je niet goed hoe? Schrijf dan eens een liefdesgedicht! Dit kan in vele vormen. Zo kun je de liefde verklaren, handgeschreven op een vel papier, maar je kunt ook een sms of whatsapp sturen met daar je liefdesverklaring in. Kort of lang, met 5 of 50 regels, het maakt niet uit, als de tekst maar uit je hart komt. De ene persoon kan in één zin zijn gevoel beschrijven terwijl een ander daar 10 zinnen voor nodig heeft.

Laat je gevoel spreken

Gedichten zeggen vaak veel over je gevoel. En aangezien niet iedereen goed is in het uitdrukken van zijn gevoel kan een gedicht daarbij helpen. Het is persoonlijk, maar toch niet té direct. Een liefdesgedicht wordt door iedereen gewaardeerd en is nooit verkeerd. Er zijn verschillende redenen waarom je een liefdesgedicht kunt schrijven. Bijvoorbeeld voor valentijn, een relatie jubileum, je geliefde is jarig of omdat je gaat trouwen.

Tips voor een gedicht schrijven

Wanneer je een gedicht wil schrijven voor jou lief maar inspiratieloos bent, schrijf dan eerst alle goede dingen aan deze persoon op. Denk na waarom je hem of haar zo leuk vind en waarom je op deze persoon gevallen bent. Gebruik koosnaampjes en rijmwoorden voor een mooi kloppend gedicht. En laat bovenal je gevoel spreken.

Romantische sms gedichtjes

Moderne communicatie middelen zorgen ervoor dat de ouderwetse papierenliefdesbrief niet vaak meer verstuurd wordt. Daarvoor in de plaats wordt vaak sms of whatsapp gebruikt. Wil jij je partner helemaal overdonderen met een kort maar krachtig liefdesgedicht? Liefdesweb heeft twee pakkende liefdesteksten waarmee je je wederhelft volledig mee kunt in pakken!

Liefdes- sms

Ik noem je m'n lief
Ik noem je m'n schat
Ik noem je het beste
dat ik ooit bezat

You can fall from a mountain,
you can fall from a tree,
the best thing you can do
is falling in love with me!

Liefdesparfum Kleding