Liefdesparfum

Geplaatst op: 06-05-2014

Hoe herken je liefde? Liefde is iets wat je aan elkaar duidelijk kan maken via je blik, de dingen die je tegen elkaar zegt of simpelweg door er voor elkaar te zijn. Het is echter ook perfect mogelijk om liefde te ruiken. Parfum zelf staat al een lange tijd niet meer bekend om als een geur die je simpelweg lekker laat ruiken. De waarde is de laatste een stuk gegroeid. Tegenwoordig is het een geur die gelinkt wordt aan iemand. Een geur zorgt voor aantrekkingskracht en zorgt voor een prettige sfeer tussen personen

Wat is de link tussen parfum en liefde?

Geur heeft tegenwoordig een erg grote seksuele factor die zowel bewust als onbewust werkt. Het is een geur die zowel een grote rol speelt bij de voortplanting als bij de verleiding. Deze geuren zijn echter voor de vrouw iets belangrijker dan voor de man, zo is uit onderzoek voortgekomen. Naast de pure liefde is er ook nog een liefde mogelijk tussen persoon en parfum. Er zijn enorm veel parfums waarop mensen enorm verliefd raken. Dit is vaak bij de eerste geur al te merken. Parfums worden ook vaak niet meer gezien als simpelweg een parfum. Het is een geur die een doodgewone dag bijzonder kan maken. Het is een romance die je vanaf het eerste moment leert kennen.

Welke liefdes parfums zijn er?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende geuren op de markt. Meningen van mensen bepalen of een parfum lekker is of niet, en meningen bepalen welk gevoel het bij die persoon los brengt. Om die reden is het niet te zeggen dat een bepaalde parfum een liefdes geur heeft. Dit is voor iedere persoon anders. Het is echter wel te zeggen welke parfums over het algemeen vaak gekozen worden als liefdesparfum. Chanel No.5 , Yves Saint Laurent, River Gauche waren hier enkele voorbeelden van. Deze geuren werden over het algemeen vaak gelinkt met liefde. Deze geuren kun je in vrijwelk elke parfumerie krijgen. Wellicht dus een goede keuze voor je volgende bestelling bij de Online parfumerie shop!

Kleding