Kleding

Geplaatst op: 06-05-2014

Vrouwen weten maar al te goed hoe ze hun kleding kunnen gebruiken om mannen te verleiden. Ook andersom is dit overigens het geval. Er zijn een aantal grappig trucjes waarmee goed verleid kan worden. Kleding is namelijk ontzettend belangrijk voor een goede eerste indruk, en deze eerste indruk is natuurlijk van groot belang. Welke trucs deze vrouwen gebruiken is per vrouw anders. Tevens geven ze deze tips niet snel aan iedereen prijs in het spel der verleiding. Gebruik ze voor als je de volgende keer kleding uit kiest via de merkkleding winkel van uniq kleding, Zalando of Wehkamp.

Met welke kleding verleidt je

Er is onderzoek gedaan naar de trucs van vrouwen, en naar de kleding die zij hiervoor gebruiken. De volgende outfits zijn hier uit gekomen. Ten eerste is hier een zachte donkere stof uitgekomen. Veelal is dit een jurk die net boven de knie eindigt. Dit wordt in combinatie gedragen met sneakers of hakken. Wat vele vrouwen echter niet weten is dat mannen te grote hakken als “hoerig” ervaren. Een tweede outfit die goed scoort is de iets doorschijnende blouse met een mooie strakke rok en een mooie maar luxueuze bh met iets gezakte laarzen tot net onder de knie. Een derde outfit begin bij de haarkleur. Mannen vinden een uitgesproken licht blonde, diepbruine of een hard rood baart meer opzien hebben dan een rossige blonde of bruine haarkleur. De lengte van de haarkleur wordt het meest gewaardeerd wanneer het iets over de schouder valt.

Verleiden met kleuren

De kleur rood is de kleur die het meeste imponeert van de kleuren. Deze kleur blinkt uit en trekt de aandacht goed. Daarnaast is het de kleur van passie en liefde. De kleur blauw straalt zekerheid uit en rust. De kleur groen is de kleur die vaak worden gelinkt aan puurheid en frisheid. Het is een kleur die hoop en vrede uitstraalt, puur vanwege de samenhang en de natuur. Deze kleur werkt rustgevend en laat zien dat je dicht bij jezelf staat. De kleur wit is een kleur die wordt gezien als rein en puur. Het is een kleur die vaak traditioneel wordt gebruikt.  Het straalt onschuld uit en in sommige gevallen zelfs fragiliteit of breekbaar. Merken als Guess of Misssixty maken van deze kleuren kennis ook echt gebruik. Hou het maar eens in de gaten als je de nieuwste collectie op de Miss sixty online shop bekijkt en je zult heel anders tegen de kleding aan gaan kijken.

Liefdesparfum